MAGASENSE Intro Film

Mig og 3 af mine gode venner er ved at starte en nyt online magasin  og starte den 27/1 men her er en intro film der forklare det lidt.

 

 

MAGASENSE er et nyt onlinemagasin for unge, så hvad enten du er ung af alder, udseende eller sind så læs med her: Vi fokuserer på problemer i vores samfund og fremhæver disse gennem artikler, billeder og videoer.

Vores mål er at servere nye perspektiver på aktuelle situationer i samfundet, der kan skabe en konstruktiv debat. Sidder du inde med en artikel, billedserie, video eller andet der kan bidrage med et nyt perspektiv til debatten, vil vi meget gerne høre fra dig!

MAGASENSE er et magasin for vore læsere, men i høj grad også et magasin af vore læsere. Send os dit indslag eller forslag til debatten, klik her.

Fed DancaHall

http://kontrafon.dk/  er en hjemme side der smide en masse godt dancehall og reggae ud på vinyl, og de gør det hele til nonprofit og man kan hente det hele gratis på  hjemmesiden. det er rigtig fedt! de har ud givet en 7″ med Raske Penge, der er 2 nummer på den, en der hedder “Bor Her” og et der hedder ” Rundt” der er 2 mega fede track! lyt til dem og tjæk kontrafon og http://www.facebook.com/pages/Raske-Penge/240863199309925 ud. På “Rundt” er Klumben også med på, jeg synse det han laver er mega fedt! der ligget et nummer nedest med ham og et nummer der hedder “Kriminel” som er mega fedt! søg lidt rundt på nette efter ham og du vil finde noget fedt!

Ny Plade fra Cancer Bats

Der er lige kommet update fra et af verden nok fedes bands efter mit hoved Cancer Bat – det er fra deres nye plade som kommer ud i 2012. Den glæde jeg mig til. Her er en lille video teaser for den.

og synse det man kan høre i teaser er mega fedt! så jeg glæde mig!

Jeg synse du skal tjekker deres sister par pladerud og så smid lige et like på facebook.

http://www.facebook.com/cancerbats

Cancer Bats – DxSxOxL from Distort Inc. on Vimeo

.