MAGASENSE Intro Film

Mig og 3 af mine gode venner er ved at starte en nyt online magasin  og starte den 27/1 men her er en intro film der forklare det lidt.

 

 

MAGASENSE er et nyt onlinemagasin for unge, så hvad enten du er ung af alder, udseende eller sind så læs med her: Vi fokuserer på problemer i vores samfund og fremhæver disse gennem artikler, billeder og videoer.

Vores mål er at servere nye perspektiver på aktuelle situationer i samfundet, der kan skabe en konstruktiv debat. Sidder du inde med en artikel, billedserie, video eller andet der kan bidrage med et nyt perspektiv til debatten, vil vi meget gerne høre fra dig!

MAGASENSE er et magasin for vore læsere, men i høj grad også et magasin af vore læsere. Send os dit indslag eller forslag til debatten, klik her.

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *